Safescan 2265 G2 - Telopties

• Tel uw bankbiljetten met gemak. Volg de onderstaande instructies om meer te leren over de beschikbare telopties, wat ze doen, en hoe u ze kunt gebruiken.

Mix Modus
    Wanneer u ongesorteerde Eurobiljetten of Britse Ponden wilt tellen, selecteert u de mix-modus. Houd er rekening mee dat, wanneer u de Safescan 2265 ontvangt, deze al correct staat ingesteld voor het tellen van ongesorteerde Eurobiljetten.

1. Indien de mix-modus niet geactiveerd is op uw apparaat kunt u dat eenvoudig doen. Druk op de MODE knop om door de telopties te navigeren, tot het MIX symbool zichtbaar is op het scherm.

2. U kunt nu de valuta wijzigen door op de DETECT knop te drukken. Houd er wel rekening mee dat de mix-modus alleen beschikbaar is voor de Euro en Britse Ponden.

3. Plaats uw biljetten op het apparaat en start het telproces. De biljettelmachine toont u vanzelf de totale hoeveelheid en waarde van de getelde biljetten.

Sort Modus
    Wanneer u één denominatie tegelijk wilt tellen, selecteert u de sort-modus.

1. Druk op de MODE knop tot het SORT symbool zichtbaar is op het scherm.

2. U kunt nu de valuta wijzigen door op de DETECT knop te drukken. Houd er wel rekening mee dat de Safescan 2265 alleen de waarde kan berekenen voor de Euro en Britse Ponden.

3. Druk nog een aantal keer op DETECT als u de ultraviolette of magnetische detectiefuncties wilt uitschakelen.

4. Plaats uw biljetten op het apparaat en start het telproces. De biljettelmachine zal vanzelf de totale hoeveelheid en waarde van de getelde biljetten tonen.

Let op! De Safescan 2265 zal in deze modus een foutmelding tonen wanneer een van de biljetten een andere hoogte heeft dan het biljet dat als eerste werd geteld.

Count Modus
    Wanneer u alleen de hoeveelheid van uw biljetten, vouchers of coupons wilt tellen, selecteert u de count-modus.

1. Druk op de MODE knop tot het COUNT symbool zichtbaar is op het scherm.

2. Druk een aantal keer op DETECT als u de ultraviolette of magnetische detectiefuncties wilt uitschakelen.

3. Plaats uw items op het apparaat en start het telproces. De biljettelmachine zal vanzelf de totale hoeveelheid van alle getelde items tonen.

Houd er rekening mee dat uw apparaat alleen items kan verwerken die binnen de onderstaande afmetingen vallen.

Minimale afmetingen: 5 x 11 cm.
    Maximale afmetingen: 9 x 18 cm.

Toon alle Safescan 2265 G2 artikelen